Blog

Delano Scheffer met remake van Jan Smit hit ‘IK WIL ’N BLONDINE’

today11 augustus 2023 2

Achtergrond
share close

De 26-jarige Arnhemse zingende dakdekker Delano Scheffer timmert al sinds 2020 aan de muzikale weg en heeft ondertussen een goed gevulde agenda. De nieuwe single ‘Ik wil ’n blondine’, is een bewerking van de gelijknamige Jan Smit hit die door het producersteam van Sonic Solutions in een nieuw, eigentijds, feestelijk en vooral zomers jasje is gestoken.

Recent was Delano nog te bewonderen in het Tv-programma Beat It met het nummer ‘Amor, Amor, Amor’ van Andre Hazes. Met de single ‘Hete Nacht’ tikt hij binnenkort een aantal van maar liefst 250.000 streams op Spotify aan. Afgelopen maart werd zijn plaat ‘Als jij had gedacht’ niet alleen redelijk goed opgepikt door diverse radiostations, maar werd hij ook veel gedraaid in de kroegen.

‘Ik wil een blondine’ is opnieuw een lekkere dansbare single geworden die hopelijk weer breed door het publiek omarmt gaat worden. Ik hoop in ieder geval dat de mensen ervan kunnen genieten en dat deze release zal bijdragen aan meer bekendheid en uiteraard boekingen.’ aldus de altijd vrolijke Delano Scheffer.

De release en promotie worden verzorgd door UltimateDisk en de single is vanaf vandaag te streamen via alle bekende portals.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%