Blog

Ricardo Smit is terug met heerlijke feestplaat LAAT ZE MAAR LULLEN

today11 augustus 2023 1

Achtergrond
share close

‘Laat ze maar lullen’ is de nieuwe single van zanger/entertainer Ricardo Smit. Na een aantal singles en een album is het een tijdje stil geweest rond de sympathieke Haagse zanger.

‘Na 3 jaar geen single uitgebracht te hebben, ‘Ga want de kroeg die sluit’ was de laatste, ging het toch weer kriebelen en zijn we opzoek gegaan naar een coverplaat. Na lang zoeken, want bijna alles is al gecoverd, kwamen we uit bij ‘Laat ze maar lullen’ van Peter Beense. Een onwijze topplaat en stomverbaasd omdat deze nog niet gecoverd was, heb ik contact opgenomen met producer Manfred Jongenelis. Na de eerste kennismaking zijn we er vol voor gegaan en heeft Manfred zijn sausje over het nummer gegoten wat resulteerde in deze heerlijke feestplaat!’ aldus Ricardo.

De Clip is opgenomen door de bekende clipmaker Jaap van Didden in Café ’t Afzakkertje in Leidschendam. De nieuwe single ‘Laat ze maar lullen’ is vanaf 9 augustus te streamen via alle bekende portals. Release en RTV-promotie worden verzorgd door UltimateDisk.

‘We hebben de smaak weer te pakken want het volgende nummer ligt al op de planken en dat wordt weer een eigen nummer, maar later hier meer over.’ vertelt een enthousiaste Ricardo Smit.

Website:              www.ricardosmit.nl  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%