Blog

Sidney Bischoff & Sidney Jr. – Me Jonge

today11 augustus 2023 5

Achtergrond
share close

Na de hits ‘Helemaal Lijp Met M’n Sisha Pijp’ (ruim 3 miljoen Spotify streams!!) en ‘Dat Is Toch Dik Ouwe’ bundelen vader Sidney Bischoff en zoon Sidney Jr. opnieuw hun krachten voor de nieuwe single ‘Me Jonge’. Ze doken hiervoor de studio in van Kris Salvathore en samen met rapper/tekstschrijver Sam J’taime (Samir van Pol, bekend van Josylvio) kwam ‘Me Jonge’ tot stand. Sam J’taime wist in 2017 de FunX Talent competitie te winnen. Hij viel op door zijn remix van Andre Hazes zijn nummer “Leef Mijn Eigen Leven”. In 2018 won de rapper de award voor Funx Best Talent Award. Waar Sidney Bischoff patent heeft op het levenslied, duikt zoon Sidney Jr. regelmatig de studio in om rap nummers op te nemen. In ‘Me Jonge’ komen deze twee wereld op een fantastische wijze samen. De verwachting is dan ook dat Sidney Bischoff en Sidney Jr. met ‘Me Jonge’ een grote doelgroep aan zullen spreken en wederom een hit op zak hebben. De single verschijnt via Hit It! Music en is te streamen en te downloaden op de bekende portals. Een videoclip is te zien op de clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%