Blog

FRANK VERKOOYEN – NOG EEN KEERTJE

today12 augustus 2023 15

Achtergrond
share close

Na het succes van ‘Zomerlach’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Ineens gaat het leven’ gaat Frank Verkooyen het nog een keertje op dezelfde manier doen. Hij doelt dan op de Griekse draai die hij deze liedjes had gegeven. Omdat dat stijltje Frank wel ligt, heeft hij het door Hans van Hemert geschreven en geproduceerde nummer ‘Daddy won’t you play me’ van Big Mouth & Little Eve zodanig bewerkt dat zijn versie een eigen leventje kan gaan lijden. Overigens kreeg Frank de tip om deze vrolijke klassieker uit 1976 onder handen te nemen aangereikt door accordeonist Daniël Metz die hieraan uiteraard ook zelf een bijdrage heeft geleverd. Omdat  bij deze productie de klanken van de bouzouki niet mocht ontbreken heeft Marcel Fisser die ingespeeld.  Heel toepasselijk heeft deze nazomerplaat dan ook als titel ‘Nog een keertje’ meegekregen.

Frank: ‘De tekst die ik samen met Björn de Leijer heb geschreven gaat over iemand die terugkomt van vakantie en de vakantieliefde mist.  Daarom is er bewust voor gekozen om de single begin augustus uit te brengen. Veel mensen zitten op dat moment nog in de vakantiemodus of hebben deze nog vers in het geheugen staan. De opnames vonden natuurlijk plaats bij The Boom! Music Studio en vanwege het bekende Frank Verkooyen sausje zit het nu gegoten als een maatpak.

De single ‘Nog een keertje’ is vanaf 9 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Niels Horstman. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Frank Verkooyen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%