Blog

JAN BOOI & SIDNEY JR. – IN IEDER STADJE

today12 augustus 2023 3

Achtergrond
share close

Jan Booi & Sidney JR. kunnen hun borst natmaken als hun duetsingle ‘In ieder stadje’ zich als een olievlek over Nederland gaat verspreiden. De kans is namelijk meer dan aanwezig dat deze ritmische, tropisch getinte, energieke uptempo plaat de potentie heeft om de boeken in te gaan als dé zomerhit van 2023. Sidney JR. vond het weer een keer leuk om vanuit de volkse hoek zijn stem te laten horen als rapper. Dat idee stond al langer op zijn lijstje en dan niet alleen met z’n vader Sidney Bischoff, maar ook een keer met een leeftijdsgenoot. Sidney JR. had het initiatief genomen om dit project door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit te laten werken. Frank dacht meteen aan Jan Booi omdat hun roots allebei op het kamp liggen. Daarnaast is Booi bezig met een album waarvoor deze track ook zeer geschikt is.

Verkooyen heeft samen met Björn de Leijer de tekst geschreven die Jan zingt. Sidney JR. is verantwoordelijk voor zijn fantastische rap die het lied compleet maakt. De  muziek is gemaakt door Frank die overigens denkt dat dit gelegenheidsduo in de toekomst wel vaker de studio induikt voor nieuwe projecten. De tijd zal het leren, maar eerst geven ze vol gas met ‘In ieder stadje’.

De single ‘In ieder stadje’ is vanaf 9 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip, geschoten door Gieskes Media, zijn te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van  Sidney JR. en Jan Booi.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%