Blog

Bram Bechtold – Spreid Je Vleugels

today19 augustus 2023 8

Achtergrond
share close

Bram Bechtold rolde de muziekwereld in door zijn inspiratie en voorliefde voor licht en geluid. Dit leidde er toe dat Bram op een gegeven moment ook zelf de microfoon ter hand nam en ging zingen. En met succes! Uiteindelijk dook Bram de studio in en heeft inmiddels diverse singles op zijn naam. Met name zijn samenwerking met de Partypoepers ‘Lekker Zuipen’ bleek erg succesvol in het land, en een hit op de streaming portals. Met ‘Spreid Je Vleugels’ maakt Bram nu een volgende stap. Het betreft een radio vriendelijke productie waarmee Bram Bechtold hoopt zijn naamsbekendheid verder uit te breiden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%