Blog

Bryan Stricker luidt terugkeer In met de single: “HOU VAN MIJ!”

today25 augustus 2023 4

Achtergrond
share close
Nieuw muzikaal team, Producer Erah en Songwriter Sander de Groot, biedt Bryan Stricker een frisse klank

Rotterdam, 23 augustus 2023 — Na een jaar van intensieve creatieve inspanning, is de getalenteerde zanger Bryan Stricker verheugd om zijn nieuwste single “HOU VAN MIJ!” te presenteren aan zijn trouwe fans en muziekliefhebbers. De single markeert niet alleen een nieuw muzikaal hoofdstuk voor Stricker, maar ook een spannende samenwerking met het getalenteerde productie duo, Producer Erah en songwriter Sander de Groot. “HOU VAN MIJ!” is volledig ingespeeld met live instrumenten, wat een authentieke en meeslepende luisterervaring garandeert.

Met zijn kenmerkende stem en onmiskenbaar talent heeft Bryan Stricker een bijzondere plek veroverd in de harten van zijn fans sinds zijn vorige release “LAAT MIJ MAAR LEKKER LEVEN”. Nu, met “HOU VAN MIJ!”, trekt hij alle registers open en introduceert hij een frisse klank die zowel zijn artistieke groei als zijn diepgaande passie voor muziek weerspiegelt. De samenwerking met Producer Erah en songwriter Sander de Groot heeft een nieuwe dimensie aan zijn muziek toegevoegd, resulterend in een single die de luisteraar meeneemt op een emotionele reis.

Het nummer heeft een persoonlijke kant voor Bryan, want hij is veel onderweg naar optredens enz. en hierdoor geeft hij zijn vrouw en kinderen wat minder aandacht dan hij zou willen.

“HOU VAN MIJ!” is vanaf vandaag beschikbaar op alle grote streamingplatformen. Het nummer is uitgebracht onder het label PVT Records, dat bekend staat om zijn toewijding aan het ondersteunen van opkomende en gevestigde talenten in de muziekindustrie.

Maak je klaar voor nog meer sensatie, want op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bijbehorende videoclip, die binnenkort zal worden onthuld. Deze visuele interpretatie van “HOU VAN MIJ!” belooft ongetwijfeld de betoverende muzikale sfeer van het nummer te versterken en de artistieke visie van Bryan Stricker tot leven te brengen.

Luister nu naar “HOU VAN MIJ!” op https://pvt-records.lnk.to/houvanmij

Volg Bryan Stricker op sociale media:

Instagram: @BryanStrickerMusic

Twitter: @BryanStricker

Facebook: /BryanStrickerOfficial

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%