Blog

Elias van Hees’ nieuwe single: Ik Wist Het

today25 augustus 2023 8

Achtergrond
share close

Jeffrey Heesen en Quincy Wilson schrijven fris feestnummer voor zanger en Haags oud-raadslid

De bekende Brabantse zanger Jeffrey Heesen en producer Quincy Wilson staan aan de basis van de nieuwe single van Elias van Hees. Samen doken ze de studio in om Elias’ nieuwe single te schrijven.Ik Wist Het is een fris feestnummer met zomerse klanken. Sonic Solutions in Roosendaal, bekend van de vele feesthits waaronder De Toreador, maakte de productie.

Ik Wist Het gaat over de avond van je leven met een nieuwe liefde. Een avond die zowel verrassend als voorspelbaar is. Elias van Hees: ‘Ik ben heel blij en enthousiast! Nu wil ik graag heel Nederland mijn nieuwe single laten horen!’

In 2019 kreeg Elias als ‘zingende politicus’ en oud-gemeenteraadslid in Den Haag landelijke bekendheid met zijn debuutsingle: Het Meisje van de Bakker. Hierna verschenen zeven Nederlandstalige projecten. Zijn laatste single maakte Elias van Hees met de mannen van feest act Bennie Beenham: Ode aan de Barman. Hiervan verscheen onlangs ook een hardstyle remix.

De single “Ik wist het” is verkrijgbaar vanaf nu en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%