Blog

Hermien komt met nieuwe feestversie van “Ik heb alleen nog maar die foto”!

today25 augustus 2023 3

Achtergrond
share close

Een heerlijke feest single gebaseerd op een oudje van Hepie en Hepie uit de 80’er jaren!
Zangeres Hermien (Timmermans) uit Waalwijk is absoluut geen nieuwkomer in de Nederlandstalige muziekwereld. Een aantal jaar geleden maakte ze haar laatst verschenen single maar ze treed nog regelmatig op in heel Nederland. Nu is ze terug in de spotlights met een feestkneiter eersteklas! “Ik heb alleen nog maar die foto” is een heerlijke uptempo single geworden die is gebaseerd op een oudje van Hepie en Hepie uit de 80’er jaren. Het origineel is van Billy Jo Spears die in 1975 een wereldhit scoorde met Blanket on the ground. De productie werd gemaakt door producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die van dit nummer een compleet nieuwe versie heeft gemaakt met heerlijke vlammende accordeon solo’s en een lekkere feestbeat! De single is vanaf Augustus 2023 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke feestknaller kan Hermien zo maar eens een grote cafe hit gaan scoren!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%