Blog

Jorny Evers zingt over de meest bekende cocktail met Cola en Cubaanse rum!

today25 augustus 2023 6

Achtergrond
share close

Het onderwerp waarover Jorny Evers zingt in z’n nieuwe single gaat over de meest bekende longdrink cocktail met cola en Cubaanse rum, namelijk Cuba Libre. Diegene die dit mixdrankje zelf wil maken doet dat als volgt. Begin met de rand van je glas met een limoenpartje in te smeren. Pers een alve limoen in het glas, vul het glas met ijsblokjes en voeg met een barmaatje 45 ml Cubaanse rum toe. Vul de rest van
je glas met cola, even roeren en garneren met subtiel limoenpartje. Een aantal van de liedjes die Jorny heeft uitgebracht zijn horecagericht en de verwachtingen van deze gezellige nazomerplaat zijn hoog gespannen vanwege de vrolijke klanken die door Laurens van Wessel geproduceerd zijn. Uiteraard verschijnt‘Cuba Libre’ bij z’n vaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Jorny: ‘Op het moment dat de single verschijnt geniet ik nog even lekker van m’n vakantie in Turkije. Als ik op 2 september terugkom kan ik s’avonds meteen een begin maken met de promotie tijdens een optreden op een groot festival. Als ik dan een Cuba Libre aangeboden krijg, laat ik hem niet staan. Ik hou van zoete drankjes en mij motto is daarom ook “zoet is altijd goed”. Ik ben erg blij met de single die door Olav Hesselmans is geschreven. Wat ook altijd heel prettig is dat Frans Bauer altijd meekijkt en pas na zijn goedkeuring de plaat de deur uit gaat. Dat doet hij al sinds ik met hem en Laurens samenwerk. Ik gaf onlangs bij Laurens aan dat ik een lekkere meezinger wilde maken en hij heeft alles uit de kast gehaald om aan mijn wensen te voldoen.

Na het beluisteren van de demo werd ik meteen erg enthousiast. Daarna ben ik gelijk de studio ingedoken om ’Cuba Libre’ op te nemen. De instrumenten zijn door een live band ingespeeld en dat maakt het geheel af.’ Jorny is voornemens om op korte termijn nog een aantal singles op te nemen. Als er dan op een moment weinig nieuw materieel uitkomt kan hij snel handelen om een single te lanceren. Natuurlijk is zijn doel om steeds een stukje verder te komen. De CD-single ‘Cuba Libre’ is vanaf 23 augustus 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Jorny Evers ‘Cuba Libre’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%