Blog

Simonne Draper – Canzonetta dell’ Acqua

today25 augustus 2023 6

Achtergrond
share close

Prague Composers is een onafhankelijke unie van hedendaagse muziekcomponisten en songwriters, die als platform dient voor hun creatieve inspanningen. Het platform toont een breed scala aan muziekgenres, waaronder klassiek, jazz en moderne composities. De leden bestaan uit zeer bekwame en ervaren professionele muzikanten, van wie velen hebben bijgedragen aan verschillende projecten zoals film- of theatermuziek, maar ook als ervaren live-artiesten. Bovendien zijn verschillende composities van de leden van Prague Composers erkend en bekroond tijdens prestigieuze internationale muziekcompetities in Europa en de VS.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%