Blog

Bjorn Klok – De Laatste Sirtaki

today1 september 2023 4

Achtergrond
share close

Met ‘De Laatste Sirtaki’ presenteert de uit Oldenzaal afkomstige zanger Bjorn Klok een geweldige opvolger voor zijn single ‘Het Meisje Uit Mijn Dromen’. Als liefhebber van piratenhits en Nederlandstalige muziek groeide Bjorn op met liedjes van Koos Alberts zoals ‘De Laatste Sirtaki’. Samen met zijn producers Sonic Solutions nam Bjorn een geheel nieuwe versie op, die helemaal in deze tijd past. De single erschijnt via CD Hamster Music en een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%