Blog

Charelle – Weer Ging Een Vriendschap Kapot

today1 september 2023 2

Achtergrond
share close

De Bossche levenslied zangeres Charelle is opgegroeid met de muziek van de vorig jaar overleden zangeres Stella. Een van haar favoriete nummers was ‘Weer Ging Een Vriendschap Kapot’. Charelle dook begin dit jaar de studio in met hitproducer Harald Queens (bekend van Marco Schuitmaker, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.) om dit liedje in een nieuw jasje te steken. De opname bleef echter op de plank liggen omdat er duetsingles verschenen met Frank Falcon, in aanloop naar het duettenalbum welke dit najaar zal verschijnen.

Ondertussen verschenen er andere covers van ‘Weer Ging Een Vriendschap Kapot’, maar de versie van Charelle willen we de liefhebbers niet onthouden. Charelle laat wederom horen dat ze een geweldige zangeres is en geeft haar geheel eigen draai aan ‘Weer Ging een Vriendschap Kapot’.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%