Blog

Enrico – Ik Volg De Zon

today1 september 2023 3

Achtergrond
share close

Na een duet met Jeffrey Brons van vorig jaar is het weer tijd dat Enrico solo weer van zich laat horen, en hoe! ‘Ik Volg De Zon’ is een hitgevoelige track welke geproduceerd en gecomponeerd is door Sonic Solutions. De tekst werd geschreven door Hans Louws. “Ik vond het weer tijd worden voor een lekkere catchy plaat, die de luisteraar meteen pakt. ‘Ik Volg De Zon’ voldoet aan die ingrediënten, en ik ben erg blij met het resultaat” aldus Enrico.

De uit Apeldoorn afkomstige zanger timmert al enkele jaren aan de weg en wint steeds meer terrein. Hij treedt veelvuldig op in het land en presenteert met ‘Ik Volg De Zon’ alweer zijn vijfde solo single. ‘Ik Volg De Zon’ is de eerste release van Enrico op Hit It! Music waarmee Enrico zijn carrière verder vorm wil gaan geven.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%