Blog

Het nieuwe nummer van RALPH BOGARD – DIESE LIEBE

today1 september 2023 7 1

Achtergrond
share close

Het verlangen naar een nooit eindigend liefdesverhaal is alomtegenwoordig. Vooral als de tinteling in je maag nog jong en fris is, je praktisch pas verliefd werd op vakantie, je zou willen dat “DEZE LIEFDE” nooit ophoudt. Dat is het liefdesverhaal dat RALPH BOGARD ons nu presenteert met al de vele vragen…

Bestaat zorgeloze vakantieliefde ook in het dagelijks leven? Of moet je uiteindelijk toegeven dat zelfs aan de meest romantische liefdesrelatie een einde komt als je afscheid neemt?

RALPH BOGARD verrast in zijn nieuwe nummer “DIESE LIEBE” met een individuele interpretatie die niet klinkt als “op maat gemaakt”. Een modern geluidsontwerp maakt het persoonlijke karakter van deze productie compleet. De melodie is onopvallend stuwend en toch gemakkelijk in de omgang. Het nummer nodigt zeker uit tot dansen, neuriën en meezingen. Een absoluut tijdloze titel om herinneringen op te halen aan een vakantiekennis – en de daaruit voortvloeiende tedere liefde – of gewoon om “je ziel te laten bungelen”.

Met “DIESE LIEBE” hebben de songauteurs Sascha Urban en Rainer Daniel een ingenieus werk gecreëerd met gegarandeerd een pakkende melodie. De producers Nick Rock, Robert Meister en Jürgen Rufus Kerber misten de muzikale finishing touch. Uiteindelijk komt de boodschap van het nummer tot uiting in de tekst: “I wish that THIS LOVE just never endings…”

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%