Blog

N O I – Genio per Due

today1 september 2023 3

Achtergrond
share close

Met “VA BENE COSI” maakten de Stuttgartse Italo-muzikanten Genio per Due de sprong naar de Radiostations uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland … tot Bella Italia. Nu, net op tijd voor de zomer en de feestdagen, presenteren Brigitte en Diego alias Genio per Due een absoluut off-road nummer met “NOI”… Dus op naar de vintage Fiat cabriolet en dan langs de “Autostrata del Sol”, dwars door Italië Milaan (Lombardije) via Rome naar Napels (Campanië). De radio luid en je haren in de wind laat het waaien en laat de gevoelens van vrijheid de vrije loop… Met “NOI” denkt Genio per Due terug aan hun zorgeloze jeugd toen ze verliefd werden door Italië
liften en maakte van elke dag een avontuur vol uitbundige emoties. Langs op het strand van Rimini leek alles toen onoverwinnelijk voor hen beiden en de liefde zegevierde dag na dag en nacht. Dit gevoel van vrijheid vol kracht en verlangen beschrijven ze nu in hun nieuwe nummer “NOI” en vertel dit licht nostalgische terugblikeffect aan ons allemaal. Het mooie van deze De tekst van Diego Stanissa van “NOI” is dat dit nummer het absoluut nieuwe aanmoedigt:
“NOI” – wat betekent “WIJ”, “WIJ” zijn sterk, “WIJ” zijn medeplichtigen, “WIJ” zijn liefde, “WIJ” vegen terug naar een zorgeloze tijd, “WE” begint een nieuw tijdperk en het happy end in het nummer is: “WIJ” weten dat het weer zo leuk zal zijn… “NOI” !!! – Genio per Due Het geniale offroad-anthem “NOI” wordt magisch met regelrechte gitaarriffs luisterervaring van drie minuten en doet verlangen naar meer, veel meer… en brengt ons een ongewenste ervaring nuchterheid die ons uiteindelijk allemaal in staat stelt gelijk te zijn als het gaat om het ervaren van vrijheid… “NOI” … dat is het nummer voor de zomerradio

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%