Blog

De Legendes – Stappen

today2 september 2023 5

Achtergrond
share close
Na het visitekaart ‘Een Reisje Langs’ in augustus 2022 en de tweede single ‘De Wintermaanden’ in november 2022, presenteren wij u vandaag met gepaste trots ‘STAPPEN’ een kort maar krachtige titel, die op zichzelf voldoende zegt. Het tot stand komen van ‘STAPPEN’ Hit producers Hans Aalbers en Arjan Venemann, onder andere bekend van “Ik Ga Zwemmen” (in Bacardi Lemon), tekende voor deze moderne Nederlandse productie en schreven de vrolijke aanstekelijke song vol overtuiging! De geoefende luisteraars herkennen de verwerking van een paar hit titels van de inmiddels al aantal jaren geleden overleden Legendes Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak. Met de single ‘STAPPEN’ slaan De Legendes een nieuwe weg in met een knipoog naar boven. “De Legendes gaan STAPPEN…Ga je mee?” Website: https://www.today-music.nl/acts/de-legendes Facebook: https://www.facebook.com/officielepaginadelegendes/

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%