Blog

Michael Reins – Jou blijf je kussen

today2 september 2023 10

Achtergrond
share close

Het komt de laatste tijd veelvuldig voor dat beginnende artiesten aankloppen bij producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om een debuutsingle bij hem op te nemen. Vooral de gemoedelijke sfeer en het luisteren naar de wensen van de klant worden als zeer prettig ervaren. Ook Michael Reins nam onlangs de stap om zijn allereerste single door Verkooyen te laten produceren. Michael gaf aan dat hij een vlot nummertje wilde hebben waarin gezelligheid de boventoon moest voeren. Toevallig had Frank het door hemzelf geschreven en geproduceerde lied ‘Jou blijf je kussen’ op de plank liggen. Die voldeed aan alle wensen en hiermee hoopt Michael landelijke bekendheid te behalen.

Michael: ‘ Ik ben in Deventer opgegroeid in de Rivierenwijk. In deze volkswijk luistert bijna iedereen naar Nederlandstalige muziek en ben er best trots op dat daar mijn roots liggen. Tijdens mijn jeugd pakte ik regelmatig de microfoon om gezellig met liedjes mee te zingen. Op een gegeven moment werd ik zelfs gevraagd om op een feestje te komen zingen. Omdat ik dat zo leuk vond kocht ik een aantal geluidsbanden om professioneel voor de dag te komen. Inmiddels word ik regelmatig geboekt voor uiteenlopende feesten. Als je dan ook  eigen liedjes kunt zingen kun je je onderscheiden. Dat is iets wat ik graag wil bereiken. Ik trap af met ‘Jou blijf je kussen’ en hoop er veel mensen mee te bereiken.’

‘Jou blijf je kussen’ is vanaf 30 augustus 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op YouTube en de socials van Michael Reins.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%