Blog

HANS DE MUTTE – GUARDIAN ANGEL (ENGELBEWAARDER)

today8 september 2023 17

Achtergrond
share close

Van zaterdag 9 september tot en met dinsdag 12 september staat het centrum van Reusel in het teken van de jaarlijks terugkerende kermis. Omdat Hans, de uitbater van Café de Mutte, sinds anderhalf jaar ook actief is als zanger bedacht hij op het allerlaatste moment om speciaal voor deze dagen bij The Boom! Music Studio o.l.v. producer Frank Verkooyen een versnelde versie op te nemen van het nummer ’Guardian Angel’ die Arjan Plat een klein jaar geleden uitbracht. Volgens Hans is de kermis altijd 1 groot feest en daarom zal zijn nieuwe single alle dagen groots gepromoot worden. De gasten van Café de Mutte krijgen echter de primeur. Vanaf dinsdagavond 5 september worden zij namelijk getrakteerd op deze feestplaat van jewelste en is de verwachting dat ze hem van het begin tot einde mee kunnen zingen.

Hans: ‘Eigenlijk had ik al een ander lied op de plank liggen, maar omdat  ‘De Engelbewaarder’ de hit van dit moment is, wilde ik daar ook iets mee doen. Ik had Frank gebeld of hij op korte termijn nog een gaatje in zijn agenda had. Dat bleek inderdaad het geval, maar dan wel op dinsdag 5 september! Deze afspraak moest gewoon doorgaan omdat mijn plannetje anders in duigen zou vallen. Verkooyen heeft z’n naam weer eer aangedaan en ben echt zo ontzettend trots op hem dat hij zelfs onder hoge druk weet te werken. Stiekem hoop ik dat de bezoekers van de kermis deze plaat via de socials massaal gaan delen zodat heel Nederland hiervan kan genieten. Als het een succes gaat worden overweeg ik ook nog een videoclip op te nemen. Dat gaat deze week absoluut niet meer lukken omdat ik niet zou weten waar ik de tijd weg moet halen.’

‘Guardian Angel (Engelbewaarder)’ is vanaf 8 september 2023 te streamen bij de bekende portals.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%