Blog

Mike Noye – Gypsy Girl

today8 september 2023 6

Achtergrond
share close

Met ‘Gypsy Girl’ meldt Mike Noye zich weer terug met een hitgevoelige single. Het is de aanloop naar de release van zijn binnenkort te verschijnen album, waarmee Mike zijn 10-jarige jubileum viert. Dit zal gepaard gaan met een knalfeest op 16 september a.s. in Bar de Korenbloem in Tilburg, waar diverse artiesten acte de présènce zullen geven. ‘Gypsy Girl’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal ‘Gypsy Girl’ in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%