Blog

Mitchel Tombal – ALS IK JE VRAAG 2023

today8 september 2023 3

Achtergrond
share close

In 2018 kwam Mitchel Tombal met de single ‘Als Ik Je Vraag’. Door de jaren heen bleef deze track populair en ging het liedje steeds meer leven in het land. Dit deed Mitchel en zijn team besluiten om een geheel nieuwe 2023 versie uit te brengen. De verwachting is dan ook dat ‘Als Ik Je Vraag 2023’ uit kan groeien tot een grote hit. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, en overtuigt hij dat hij er zeker zal komen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%