Blog

Papa Lauda – Licht Uit

today8 september 2023 3

Achtergrond
share close

Maak je klaar voor de gloednieuwe feest hit van Papa Lauda: ‘Licht Uit’! Wie aan feest denkt, denkt aan Papa Lauda. Andersom denkt Papa Lauda ook maar een één ding: feest!. Van bierfeesten in de plaatselijke kroeg tot Megapark op de grootste festivals. Spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen met de nieuwe party hit ‘Licht Uit’, geschreven door niemand minder dan Raymon Hermans en Quincy Wilson!

Al vanaf jonge leeftijd gaat het positief bergafwaarts met de man die wij kennen als Papa Lauda. Hij skiet vanaf zijn achtste, stond als klein mannetje al links vooraan in de après-skibar en heeft vervolgend de dansvloer ingeruild voor de DJ booth om iedereen gek te maken met zijn feestelijke muziekcreaties, Hoempa moves en slechte grappen. Gas erop! Met eigen hits, zoals Après Ski Op Mijn Manier en Hallo, maar ook ouderwetse kneuters, zoals Mama Lauda (nee, niet moeders van), weet Papa Lauda een show neer te zetten die elk festival, evenement en kroeg in vuur en vlam blaast.

Hoe koud het ook mag zijn.. 110% knallen, van voor naar achter en van links naar rechts. Hiermee is een hoog mee-schreeuwgehalte en een goede dosis gezelligheid absoluut gegarandeerd! In de afgelopen periode heeft Papa Lauda onder andere al staan beuken op de winterse podia van Dutchweek op de Oostenrijkste pistes, Alpes les Deux en Winterpark. Ook in de zomer staat deze man te zweten in zijn skipak en heb je met hem kunnen proosten op bijvoorbeeld Lakedance, Decibel en Total Loss Festival. De nieuwe single ‘Licht Uit” barst van de feestelijke energie en daagt je uit om zo hard mogelijk mee te zingen!

Papa Lauda levert een nieuwe muzikale ervaring, en ‘Licht Uit’ is de ultieme toevoeging aan jouw feestplaylist. Dus, zet de muziek harder, doe het licht maar uit en vier het feest met Papa Lauda’s nieuwste hit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%