Blog

Bart van Dishoeck – Zou Het Dan Toch.

today15 september 2023 5

Achtergrond
share close

‘Zou Het Dan Toch’ is de titel van de heerlijke nieuwe single van Bart van Dishoeck. Het is een plaat die qua sound op positieve manier op zal vallen binnen het huidige Nederlandstalige genre. ‘Zou Het Dan Toch’ is een Nederlandstalige versie van de Phil Collins klassieker ‘Something Happened On The Way To Heaven’, waarvoor Bart zelf de Nederlandse tekst schreef. Bart legde de basis voor zijn zangcarrière als DJ waarmee hij op (inter)nationale podia stond en diverse prijzen in de wacht wist te slepen. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Bart zijn eerste stappen zette als zanger. Zo is hij begin 2019 door een vakjury bestaande uit onder andere Tino Martin, Bram de Koning, Frank Wisse en Pascal Redeker verkozen tot winnaar van de Jantjes Verjaardag talentenjacht, een van de meest toonaangevende grote horecazaken van Nederland. In 2021 schitterde hij in het RTL4 programma ‘I Can Hear Your Voice’. Inmiddels heeft Bart een goedgevulde agenda als zanger met optredens door het hele land. De nieuwe single ‘Zou Het Dan Toch’ kwam i.s.m. Van De Watermakers Studios tot stand en is een productie waar Bart met recht trots op mag zijn.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%