Blog

Leen Zijlmans – Klaar met het verleden

today15 september 2023 6

Achtergrond
share close

“Ik ben klaar met het verleden en wat geweest is, is voorbij. Hoe hard je soms ook valt, je moet toch weer opstaan. Hoe ver je ook terugvalt, je moet ook weer doorgaan. Ik ga bij het verleden nooit meer stilstaan, dus vergeven en vergeten, laat het gaan”. Met die woorden probeert Leen Zijlmans in zijn nieuwe single ‘Klaar met het verleden’, die bij Nationale Artiesten Parade verschijnt, een boodschap over te brengen die waarschijnlijk veel mensen zal raken. Voor wat betreft het overbrengen van een boodschap in liedjes heeft Leen al een behoorlijke reputatie. Met name met het nummer ‘Opa’ heeft hij aardig wat mensen ontroerd.

Leen: ‘Ik had onlangs contact met Jheron van de Heijden die aangaf dat hij een echt “Leen Zijlmans” lied op de plank had liggen. Nadat ik het hoorde begreep ik wat hij bedoelde. In veel van mijn uitgebrachte liedjes vertolk ik een verhaal en daar luistert mijn publiek aandachtig naar. Producer Manfred Jongenelis is er overigens heel goed in geslaagd om het muzikaal in mijn vertrouwde sound te verpakken.’

‘Klaar met het verleden’’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 13 september 2023 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Ron Schmid, is te bewonderen op diverse portals.  De beelden zijn

geschoten in Oud Heusden alwaar Leen door de straten loopt om het verhaal al zingend te vertellen…..en daar horen geen hossende danseressen bij.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%