Blog

Pascal Schipper komt met nieuwe oorwurm “Ben je Boos!”.

today15 september 2023 3

Achtergrond
share close

Als je de uitdrukking “Ben je boos, pluk een roos” nog niet kende, dan gaat dat vanaf nu zeker veranderen. “Ben je Boos” is namelijk de titel van de nieuwe single die Pascal Schipper op 13 september uitbrengt en alles met deze uitdrukking te maken heeft. We zijn namelijk allemaal wel eens boos op elkaar, maar de laatste tijd lijkt het erop dat we elkaar steeds minder vergeven. We nemen het leven soms net iets te serieus en daarom “Ben je Boos!”. De tekst van deze oorwurm is geschreven door René Karst en de productie is in handen van Manfred Jongenelis. Deze samenwerking bevalt me nog steeds prima, al ben ik me ook zeer bewust van het feit dat ik iets in mijn muziek wil gaan veranderen aldus, Pascal. “Ik ben een ander mens geworden, 60 kilo afgevallen, mijn hele levensstijl aangepast en straks is het ook tijd om andere muziek te gaan maken”. De Single verschijnt op het platenlabel DUKAREC en de plug en promotie is in handen van Score Promotions. “

Stap voor stap willen Pascal en zijn team veranderingen doorvoeren in zijn muziekstijl, zo is er deze single al een kleine verandering te zien, waar voorheen Pascal zijn hoesjes bestonden uit een cartoon van zichzelf is dat dit keer niet zo. “Het zal misschien wennen worden voor mijn fans en de radiostation en daarom voeren we veranderingen stap voor stap door in de hoop dat dit gewaardeerd word” aldus Pascal. De single “Ben je Boos” is nog steeds een oude en vertrouwde Pascal Schipper oorwurm. “Daar waar ik ook nog altijd super trots op ben!” De muziek die Pascal maakt is vaak met een knipoog neem de hits: “Ik heb aan je fiets gelikt” en “Soep Soep Soep en de Buurvrouw” en daar komt nu “Ben je Boos” bij.

Voor informatie en boekingen kunt u terecht bij www.feestartiesten.nl of via www.pascalschipper.nl en natuurlijk is Pascal ook te vinden via alle sociale media kanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%