Blog

RAYMON HERMANS & Wesley Klein – Stapje

today15 september 2023 4

Achtergrond
share close

Een Onverwachte Samenwerking die Nieuwsgierigheid Wekt We hebben leuk nieuws voor muziekliefhebbers! Raymon Hermans en Wesley Klein hebbe de handen ineengeslagen voor een nieuwe track genaamd “Stapje”. Dit nummer, geschreven door Raymon Hermans en Quincy Wilson, wordt 15 september uitgebracht op alle verschillende muziekplatforms.

“Stapje” heeft een pakkende melodie en een tekst die gemakkelijk blijft hangen. Denk je eens in: de talenten van Hermans en Klein samengevoegd in één liedje. Dit nieuws zorgde al eerder voor opwinding bij hun eigen groep fans die ze door de jaren heen hebben opgebouwd.

Deze single is een spontane move van beide zangers, maar wellicht wel eentje die naar meer smaakt. De eerste reacties uit het land op ‘Stapje’ zijn op zijn minst fantastisch te noemen. Dit liedje is oorworm van jewelste die wellicht een kroegentocht door heel Nederland zal maken de komende maanden.

Twee muzikanten slaan de handen ineen voor een nieuwe sound die je waarschijnlijk niet had verwacht. Zet de releasedatum in je agenda, want “Stapje” wordt dé track om naar uit te kijken!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%