Blog

Wesley de Bruin lanceert danceversie van megahit ‘ALLES KWIJT’

today15 september 2023 2

Achtergrond
share close

De Haagse volkszanger Wesley de Bruin komt na een stilte weer met een gloednieuwe single!  Producer Peter van Kesteren maakte van de ballad ‘ALLES KWIJT’ een verrassende danceversie die weer vele kroegen en feesttenten op z’n kop zal zetten.

‘Het is eigenlijk een Nederlandse vertaling van het Italiaanse nummer ‘Gente Di Mare’, die in 1994 reeds is uitgebracht door Marco Borsato en recent door Tino Martin’, vertelt de enthousiaste volkszanger.

Na singles als ‘Kom Schatje’,Ik wil bij jou zijn’, ‘Blijf bij mij’ en ‘Amor Amor Amor’, hoopt Wesley met ‘ALLES KWIJT’ weer veel airplay te realiseren. Met zijn onmiskenbare sound van volks gecombineerd met dance is hij de komende periode weer regelmatig te zien op vele feesten, partijen en evenementen in het hele land.

De single ‘ALLES KWIJT’ wordt vergezeld door een zomerse videoclip die werd verzorgd door Jaap van Didden. De RTV-promotie is weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%