Blog

Refaction – Without Windows

today19 september 2023 3

Achtergrond
share close

Wij zijn een virtuele US/UK Alt Alternative beatcombo bestaande uit Louden Kliehr & Phil Calland, opgericht in december 2015 na een ontmoeting op Facebook. Phil schrijft scherpe melodieuze anthems en Louden schrijft persoonlijke en toch sociaal-politieke teksten teksten en we zijn al heel lang op zoek naar deze muzikale samenwerking leeft! Punk in ETHOS, Punk in ATTITUDE, maar we creëren nummers in unieke en interessante hybride genres. We beloven dat elk nummer heel anders zal zijn dan de laatst!

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%