Blog

Cazillia – Echte vrienden

today29 september 2023 3

Achtergrond
share close

Dat Zangeres Cäzilia niet in een muzikaal hokje is te plaatsen was al wel bekend  Na Duits- en Nederlandstalige singles is het nu weer tijd voor een Engelstalige single welke wederom geschreven is door zangeres Cäzilia en  gecomponeerd door Tim Hemme.
“Dreams can come true” is de titel en het is een gezegde die Cäzilia op het lijf is geschreven. Laat je je door niets en niemand weerhouden om je droom achterna te gaan en weet daarbij dat de weg naar een bepaald doel ook momenten kent waarbij het uitzicht meer dan prachtig is.
“Dreams can come true” is de titel van haar inmiddels 9e (solo) single en heeft alles in zich om wederom veel Airplay te krijgen op de (inter) nationale radiozenders . “Voor mij is het iedere keer weer een spannend moment wat mijn fans ervan gaan vinden. Dat zijn momenten waarbij ik graag wil wegkruipen maar als ik dan zie dat het de mensen zoveel plezier geeft ben ik ook heel blij .
“Dreams can come true” de titel en vanaf heden te downloaden en te streamen en natuurlijk als fysieke cd verkrijgbaar  tijdens de vele optredens van Cäzilia  of stuur haar een een berichtje via haar facebook pagina.

“Dreams can come true“

verkrijgbaar via de reguliere cd verkooppunten – download en streaming sites.

En fysiek als cd via de reguliere cd speciaal zaken en natuurlijk via de website/facebook van Cazilia.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%