Blog

Dyon Verwer – Ik drink van verdriet

today29 september 2023 2

Achtergrond
share close

Na de bijzondere samenwerking tussen Dyon Verwer en rapper Brent, die in het begin van dit jaar resulteerde in de duet single ‘Die is mooi van mij’, laat het jonge talent uit Twente met ‘Ik drink van verdriet’ weer van zich horen. Ondanks dat het een cover is van Roel Britting heeft producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio er muzikaal een compleet andere draai aan gegeven. Het tempo is verhoogd en er zijn een aantal live instrumenten aan toegevoegd. Dyon liep al een behoorlijk tijdje met dit plan in z’n hoofd rond. De kans dat iemand anders op hetzelfde idee zou komen is natuurlijk meer dan aanwezig en dan zeker in deze tijd dat de éne na de andere bewerking van bestaande liedjes geen uitzondering meer vormen.

Dyon: ‘Gelukkig is het onderwerp van ‘Ik drink van verdriet’ niet autobiografisch. Toch denk ik, dat veel mensen die in een dergelijke situatie terecht zijn beland, zich hierin kunnen vinden. Om het verdriet te vergeten is de drang om naar de fles te grijpen groot. In de ruim 8 jaar dat ik nu zing heb ik al een groot aantal singles uitgebracht in diverse stijlen. Omdat ik tot nu toe het meeste succes had ik met ‘De nacht Is m’n leven’ probeer ik die stijl een beetje aan te houden en hoop ooit dat éne hitje te behalen. Mijn motto is daarom ook “De aanhouder wint”.

De single ‘Ik drink van verdriet’ is vanaf 20 september 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Gerrit Driesen. Deze zijn te bewonderen op YouTube en de socials van Dyon Verwer.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%