Blog

Hans Poulussen brengt 50 jaar na Top 40 hit ‘ZUSTER URSULA’ uit

today29 september 2023 9

Achtergrond
share close

Hans Poulussen kreeg in 1973 zijn eerste pick-up en het eerste singletje dat hij kocht was ‘Zuster Ursula van Rob de Nijs. Vanaf dat moment was hij meteen fan en dat is altijd zo gebleven. Een jaar later stond hij tijdens de zomervakantie plotseling als 10-jarig jochie samen met Rob de Nijs ‘Zuster Ursula’ te zingen. ‘Een belevenis, die ik nooit zal vergeten en vast in mijn geheugen gegrift staat’, vertelt een enthousiaste Hans.

Na enkele zelfgeschreven nummers te hebben uitgebracht vond hij het nu tijd om het liedje wat hem het meest lief is uit te brengen. Na zijn laatste single en ode aan zijn moeder ‘De mooiste vrouw op aarde’ volgt nu dus een eigentijdse versie van ‘Zuster Ursula’.

‘Dit is een nummer met een verhaal en voelt voor mij echt als thuiskomen! De reden dat ik dit nummer uitgerekend dit jaar uitbreng is omdat het precies 50 jaar geleden is dat deze binnenkwam in de Top 40! Dat is dan ook de reden dat ik de release van ‘Zuster Ursula’ op 22 september 2023 heb gepland’. Ik ben trots op wat we hebben neergezet, een nummer uit 1973 met een jasje uit 2023’, aldus Hans Poulussen.

De release wordt verzorgd door Royal Music Productions, de clip door JvDRecording en de RTV-promotie door UltimateDisk.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%