Blog

Nick Koot – Eventjes Alleen Zijn

today29 september 2023 3

Achtergrond
share close

Voor zijn nieuwe single ‘Eventjes Alleen Zijn’ is zanger Nick Koot opnieuw de studio ingedoken met de succesvolle producer Manfred Jongenelis. Met als resultaat een dijk van een meezinger waarvan de zanger verwacht dat deze luidkeels zal worden meegezongen op menig feestje! ‘Ik zing in het liedje de regel.. Voorlopig is dit de juiste weg.. en eigenlijk bedoel ik dat ook met mijn muziek want ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe single, de sound en de samenwerking met Manfred’ aldus een tevreden Nick. De single is vanaf 15 september te beluisteren via alle bekende kanalen!
Stream / Download: https://ffm.to/eventjesalleenzijn

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%