Blog

Veerle komt met debuutsingle “Geef me tijd”

today29 september 2023 37

Achtergrond
share close

Veerle (Bol) uit Hilversum is een nieuw talent, zij komt met een geweldige mooie debuutsingle met als titel “Geef me tijd”. Veerle is een nieuw en jong Nederlands talent. Na het afronden van haar musical opleiding richtte zij haar pijlen op muziek ( iets wat echt haar passie is). Al snel kwam zij in contact met Diepte Interview Bart en Armina de Rooij. Zij namen Veerle onder hun vleugels en hebben samen hard gewerkt naar het prachtige resultaat dat “Geef me tijd” heet. Samen met Bryan Raets en Frans Hermans heeft zij een schrijfsessie gehad en Marco Hovius van Volendam Music gaf al snel aan om met Veerle aan de slag te willen. Het resultaat mag er zijn.

Over het nummer “Geef me tijd” zegt ze zelf ; “Ik kon eerder zingen dan praten en de muziek zit in mijn hart”. Ik hou van nummers met een boodschap en dat zit ook zeker in mijn debuut single. Het gaat erover dat als je tussen de 20 en 30 jaar oud bent iedereen echt zijn eigen leven krijgt. De een krijgt een gezin, de ander studeert nog af, de ander moet nog studeren. Het leven voelt dan even onzeker maar het geeft je juist veel vrijheid als je beseft dat je tijd genoeg hebt om je dromen na te jagen, aldus Veerle.

Dit nummer komt uit onder het label NL Hits en is opgenomen in de Tøne Music studio in Heerlen, de clip is gemaakt door Ron Schmid van VisualsMedia

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%