Blog

Wilfried Wildschwein gaat het komende najaar met ‘Rosemarie’ op stap

today29 september 2023 10

Achtergrond
share close
Voor Wilfried Wildschwein komen er weer drukke tijden aan. Elk jaar probeert hij in het najaar en rond de carnavalsperiode van zich te laten horen. In ieder geval staan bij Wilfried de komende tijd diverse Oktoberfesten en een redelijk aantal Après-ski party’s vet gedrukt in zijn agenda. Omdat hij telkens op zoek is naar liedjes die in zijn repertoire passen luistert hij veel naar feestmuziek. Op die manier kwam hij achter het bestaan van de feestkraker ‘Rosemarie’, die hij overigens al een behoorlijke tijd in zijn eigen variant tijdens de optredens ten gehore brengt. Wilfried nam contact op met producer Gert Ekkelboom of hij hiervan een nieuwe orkestband wilde maken. Ekkelboom was ook verantwoordelijk voor de productie van z’n vorige single ‘Schoenen in de hand’ en daar was Wildschwein zeer tevreden over. Wilfried: ‘Die uitdaging nam deze muzikale duizendpoot uit Haaksbergen maar al te graag aan. Met de toevoeging van een aantal specifieke instrumenten heeft het nummer nét iets meer lading gekregen dan de originele versie. Vooral de bekende klanken uit Tirol maken dit lied compleet. Ik weet zeker dat het publiek, dat afkomt op dit soort feestjes, geniet van deze sound. Je kunt er lekker op hossen en dat is nou net wat men van mij verwacht. De weekenden in mijn agenda zijn grotendeels al ingevuld, maar er zitten ook nog een paar gaatjes in, dus als er verenigingen, bedrijven of particulieren zijn die mij eventueel willen boeken, mogen ze altijd contact opnemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Hij brengt niet alleen ‘Rosemarie’ uit op zijn label, maar verzorgt ook mijn boekingen. Natuurlijk kan men ook rechtstreeks contact opnemen via mijn website www.wilfriedwildschwein.com.’ Op de socials is Wilfried ook zeer actief. Naast Facebook en Instagram deelt hij op Tik Tok ook regelmatig grappige filmpjes. Zijn volgers konden ruim een week voordat ‘Rosalie’ verscheen hier al een preview bewonderen. Bijzonder hieraan is dat Wilfried het camerateam, net zoals de vorige keer, vroeg om naar Twente te komen omdat hij een paar perfecte locaties had gevonden waar de beelden geschoten konden worden. Naast de bekende Kleiboerderij en beeldentuin uit Haaksbergen is er gefilmd bij een bekend Pannenkoekenhuis in Buurse. De CD-single ‘Rosemarie’ is vanaf 20 September 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Wilfried Wildschwein ‘Rosemarie’….Een Rood-Hit-Blauw productie!  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%