Blog

Yosee – DEEL JIJ DEZE NACHT MET MIJ

today29 september 2023 9

Achtergrond
share close

De populaire Bossche zangeres Yosee laat met ‘Deel Jij Deze Nacht Met Mij’ weer van zich horen met heerlijke dansbare en zeer verassende single. Na het succesvolle duet met William Burg ‘Lange Nacht’ werd het dan ook weer tijd voor een solo single. De productie lag in handen van Frank Verkooyen. “Mijn zangcarrière begon ooit met Frank Verkooyen, maar ik had tot op heden nooit een single met Frank als producer gemaakt. Ik kom Frank vaak tegen tijdens optredens in het land, en hij is een ontzettende toffe collega. Daarom ben ik blij dat hij nu eindelijk eens een Yosee single heeft geproduceerd” vertelt de zangeres enthousiast.
Een bijbehorende videoclip, geschoten door Niels Horstman van ‘Deel Jij Deze Nacht Met Mij’ is te zien op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%