Blog

Jan Warringa met remake van Jantje Koopmans hit ‘RODE ROZEN’

today7 oktober 2023 7

Achtergrond
share close

De Drentse zanger/entertainer Jan Warringa die afgelopen jaar zijn 20-jarig artiesten jubileum vierde, lanceert weer een gloednieuwe single!

 

Het betreft ditmaal een heerlijke, eigentijdse remake van de Jantje Koopmans hit ‘RODE ROZEN’ uit 1984. Het liedje nodigt meteen uit tot meezingen en is tot stand gekomen in de studio van producer Gerto Heupink met wie Jan al jaren prettig en succesvol samenwerkt.

Jan Warringa draait al twee decennia succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam en een drukbezette agenda met optredens. Jan bracht in die periode maar liefst 42 singles uit, waaronder de recente succesjes ‘Kus me’, ‘De legende van Xanadu’ en ‘Zo is het leven’. ‘Ik hoop met ‘RODE ROZEN’ wederom de harten te veroveren van de vele liefhebbers van het Nederlandstalige lied’, aldus de altijd enthousiaste volkszanger.

De single wordt vergezeld door een leuke videoclip die is gerealiseerd door Robert Vegt en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.janwarringa.nl  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%