Blog

LEON BASLEY – ALLES WAT JE ZEI

today7 oktober 2023 2

Achtergrond
share close

Het publiek dat afgelopen weekend massaal afkwam op de singlepresentatie van Leon Basley heeft al een voorproefje kunnen nemen van zijn nieuwe plaat ‘Alles wat je zei’. Het is een frisse, vrolijke en gezellige bewerking van de gelijknamige single die Ferry Goorden in 2005 uitbracht. Leon was al langer van plan om hier iets mee te gaan doen, maar telkens kwam er iets anders op z’n pad. Een tijdje geleden hoorde hij dit nummer weer en nam vervolgens meteen contact op met producer Roy Otters (ANRO PRODUCTIONS) om dit lied om te toveren tot een gigantische feestknaller.

Leon: ‘Die uitdaging nam Roy natuurlijk aan. De tekst is identiek gebleven, maar het arrangement is behoorlijk op de schop gegaan. Het tempo is opgeschroefd en de herkenbare accordeonklanken van Roy Otters zorgen ervoor dat het feest in de tent is. Als ik dan zie dat het publiek tijdens de singlepresenatie uit het dak gaat, denk ik de juiste keuze te hebben gemaakt om deze plaat nieuw leven in te blazen.’

Naast zanger wordt Leon heel vaak geboekt als Deejay en tussen de bedrijven door vermaakt hij de feestgangers met zijn eigen repertoire. Ondertussen heeft hij daar z’n werk van kunnen maken. Hij is te boeken via z’n Facebookpagina.

‘Alles wat je zei’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 4 oktober 2023 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De beelden van de clip zijn geschoten door Roy Otters.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%