Blog

SJOERD MERTENS – GENOEG IS GENOEG

today7 oktober 2023 2

Achtergrond
share close

Het is tijd om de dansvloer op te stappen en je feeststemming aan te zetten, want de Nederlandse zanger Sjoerd Mertens lanceert zijn nieuwste single ‘Genoeg Is Genoeg’. Dit aanstekelijke nummer is geproduceerd door niemand minder dan de succesvolle producer Manfred Jongenelis. Met ‘Genoeg Is Genoeg’ laat de zanger horen dat hij als geen ander een feestje kan bouwen.

De opzwepende beats en meeslepende melodieën zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten. Het
nummer is een gegarandeerde hit op elk feest en zal de dansvloer laten bruisen. “Ik ben ongelooflijk trots op deze plaat. ‘Genoeg Is Genoeg’ is een nummer waar ik mijn hart en ziel in heb gestoken, en ik kan niet wachten om het met mijn fans te delen. Ik hoop dat heel Nederland straks dit nummer luidkeels kan meezingen en er net zoveel plezier aan beleeft als ik tijdens de opname.” aldus Sjoerd.
Stream / Download:
https://ffm.to/genoegisgenoe

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%