Blog

Tim Henne – Beau

today7 oktober 2023 2

Achtergrond
share close

Hallo. Mijn naam is Tim Hemme.

Ik ben 15 jaar getrouwd met Nicole Hemme. We hebben 2 kinderen Nick en Lennart.

Mijn beroep is componist. Sinds 2.5 jaar ben ik zelfstandig en componeer liedjes voor verschillende artiesten. Zelf heb ik dik 20 jaar in Duitsland in een allround showband gespeeld als toetsenist. Mijn passie ligt ook bij instrumentale muziek maken. Het werd weer eens tijd om een nieuwe instrumentale single uit te gaan brengen.” BEAU” is de titel geworden. Waarom Beau? Dat is de naam van ons hondje…..(lach)  Zo maak ik ook instrumentale herkenningsmelodieën voor radiostations (Piratenstations) Zelf componeer ik ook mijn eigen instrumentale muziek. 3 jaar geleden kreeg ik een berichtje van Cassandra Kamp. Ze wou eens weer een single opnemen. Dat is goed gelukt en is ook overal goed opgepikt. Sinds die tijd is het begonnen te rollen. Cassandra is sinds die tijd ook bij mij gebleven en doet nu de backingvocals. Zo heb ik een heel mooi team opgebouwd waar ik samen mee werk. Zo werk ik samen met Studio Het Atelier m.m.v Frans Vollink en werk ook samen met top studiomuzikanten voor live opnames. Ook heb ik mijn eigen tekstschrijvers. Angela Radtke en Hilde Vos. Ik heb ook goede kontakten met clipmakers en promotie werk. Het is allemaal mogelijk maar niet verplicht. In die 2,5 jaar heb ik ongeveer 250 Singles geproduceerd. Mijn singles worden in Nederland maar ook goed in het buitenland opgepakt. Iedereen is welkom bij mij ook al ga je geen single opnemen maar gewoon even gezellig praten onder een genot van een kopje koffie. Wil je ook eens een eigen single opnemen? Kom dan eens gerust langs voor een gesprek. Ook ben ik te vinden op facebook onder Tim Hemme. Voor meer info neem dan contact op met

Tim Hemme

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%