Blog

MIKE NOYE – BIJNA ALLES (10 JAAR MIKE NOYE) (album)

today9 oktober 2023 1

Achtergrond
share close

De uit Tilburg afkomstige zanger Mike Noye timmert alweer 10 jaar aan de weg. Dit viert hij met de release van zijn album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’.  Hierop zijn de beste en meest succesvolle liedjes van de afgelopen 10 jaar verzameld met enkele nieuwe liedjes. Uiteraard bevat ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ de nieuwe single ‘Gypsy Girl’ welke momenteel volop gedraaid wordt op de radio stations, alsmede een exclusieve hit-medley, gemixed door Party DJ Rudie Jansen.

“De afgelopen 10 jaar zijn omgevlogen. Ik heb er ontzettend van genoten, en ben blij met de samenwerkingen met mijn vaste producer Mario Veltman en mijn platenlabel Hit It! Music. Ik kijk nu alweer uit naar de komende 10 jaar, want ik heb het gevoel nog maar net begonnen te zijn” vertelt de sympathieke zanger trots.

‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ is vanaf nu overal te downloaden en te streamen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%