Blog

The Festy Boys & Frans Duijts met remake van ‘DE FLES’

today10 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

De vriendschap tussen (Jerry Given) The Festy Boys en Frans Duijts zorgde voor een onvermijdelijke samenwerking. De stijlen van de 2 artiesten lagen ver uit elkaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Immers… Andre hazes en Herman Brood werkten ook ooit samen aan een plaat. Hoe heette die ook al weer… ‘DE FLES’, ja dat was hem!

Natuurlijk moest het een remake worden van deze klassieker. Frans en Jerry doken samen de studio in bij Manfred Jongenelis, die er met zijn geweldige input een eigen draai aan wist te geven. De klassieke sound samen met het hedendaagse feest werd de combi. Een plaat voor alle leeftijden en één die je zeker niet te zacht moet draaien!

De RTV-promotie van ‘DE FLES’ wordt verzorgd door UltimateDisk en deze geweldige kroegknaller is overal te streamen via alle bekende kanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%