Blog

Flyn – SilverWav

today20 oktober 2023 8

Achtergrond
share close

FLYN a.k.a. Wouter Janssens, is al jaren actief in de muziekwereld, vooral als songwriter voor anderen. Denk aan Liliane Saint Pierre (Die ene wals, Karma, Hou me nu maar vast), In Nederland heeft hij tal van songs gepend voor artiesten als Ger Edwards, Pierre Kleinjans, Theo Mezz (de nu nog veelgedraaide hit ”Jij en ik) en voor de glamrockgroup Lemming schreef hij ‘Mystic Summernight’. Ook in het buitenland werkte Flyn samen met andere so,ngschrijvers, zoals Leee John, van de discogroep Imagination, Peter Straker en Michael Allison. Dit resulteerde in verschillende songs die vooral in de sync business hun weg vinden. Ook als singer songwriter is Flyn altid actief gebleven, met vele optredens. Flyn’s eigen songs zijn veelal composities met weidse refreinen, en een episch tintje. Met SILVER WAVE , de nieuwe single zet hij die stijl nog eens extra in de verf. Het is een nummer over het klimaat, met een sterke hook, die je niet gauw loslaat. Het is de introductie van more to come, it’s a wide open road from here

De single zelf is nog niet uit op Spotify of Youtube maar kan wel iets van de artiest laten horen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%