Blog

Dyde – Laat Me Zijn

today27 oktober 2023 11

Achtergrond
share close

Nederlandstalige pop met eerlijke lyrics, zonder filter en een stem die je raakt. DYDE zet emoties om in catchy tunes die niet meer uit je hoofd gaan. Haar eerste single ‘Geen keus’ werd meteen gedraaid door meerdere radiostations, waaronder NPO 5. Met deze nieuwe single bewijst DYDE dat ze zich met haar warme stem meerdere stijlen eigen kan maken. “Laat Me Zijn” is een zwoel, uptempo nummer dat nog ruikt naar de zomer maar met de winter op komst. Als getalenteerde Utrechtse songwriter en psychologe begrijpt DYDE als geen ander hoe liefde kan veranderen in obsessie en passie in onmacht. In haar nieuwe single legt ze deze complexe emoties bloot met een eerlijkheid die je diep kan raken. DYDE is een getalenteerde songwriter, zoals ze ook later nog zal laten blijken met zowel een E.P. als een album die voor 2024 in voorbereiding zijn. Over DYDE DYDE is een Nederlandstalige popartiest met een unieke stem en een talent om diepe emoties om te zetten in pakkende muziek. Als getalenteerde Utrechtse songwriter en psychologe weet ze als geen ander hoe ze menselijke emoties moet vatten en overbrengen in haar nummers. Zoals ze ook later nog zal laten blijken met zowel een E.P. als een album die voor 2024 in voorbereiding zijn. Met haar debuutsingle “Geen keus” en haar nieuwste release “Laat Me Zijn,” laat DYDE zien dat ze klaar is om de Nederlandse muziekscene te veroveren met haar eerlijke en meeslepende muziek

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%