Blog

Mike van der Linde maakt geweldige Zigeunermelodie

today27 oktober 2023 19

Achtergrond
share close

Deze oude zigeunerhit is compleet geremixed met heerlijke accordeon solo’s en een optimaal feest tempo! Zanger Mike van der Linde uit Dordrecht bracht vorig jaar zijn debuutsingle uit. Al een tijdje liep hij met het idee om een nieuwe feestversie van het gipsy nummer “ Zigeunermelodie” te maken. Na het horen van de producties van Andre Kooiman uit Brabant, die al veel hits produceerde voor verschillende artiesten, wist hij dat dit de juiste producer voor hem was voor zijn project!

Samen werkten ze aan deze nieuwe versie die oorspronkelijk een rustige plaat was, geschreven en gezongen door Jack van Raamsdonk. Muziektovenaar Andre Kooiman bouwde een arrangement met heerlijke accordeon solo’s, lekkere gitaren en maakte er een geweldige feestsingle van. De heerlijke gipsy vibe van het nummer past precies bij het warme stemgeluid van de sympathieke zanger. Een prachtige bijpassende videoclip, gemaakt door Clipfactory, met mystiek dansende vrouwen in een prachtige setting maken de productie helemaal af.

De single “Zigeunermelodie” is vanaf Oktober 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. De videoclip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en natuurlijk ook te zien op de verschillende clip kanalen op tv. Met deze geweldige nieuwe plaat levert Mike van der Linde een top-plaat af die zijn weg zeker gaat vinden!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%