Blog

MIKE VAN DIJK – WAARHEEN

today27 oktober 2023 1

Achtergrond
share close

De derde single die Mike van Dijk door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio heeft laten produceren is een vlotte bewerking van het nummer ‘Waarheen’ van Bobby Prins. Het is overigens niet de eerste keer dat Mike een lied van deze Vlaamse zanger in een nieuw jasje heeft gestoken. Ruim 13 jaar geleden nam Mike al eens een klassieker op van Bobby Prins.  Dit lied ‘Ga’ bleef lang meedraaien in de A- rotatie in verschillende playlisten bij diverse radiostations. Overigens zijn door de jaren heen ook eigen nummers van Mike door een aantal collega-artiesten onder handen genomen

Mike:’ Ik heb in het verleden vol tevredenheid met een aantal vooraanstaande producers gewerkt en heb nu weer voor Frank Verkooyen gekozen omdat ik een bepaalde sound wilde hebben. We hebben de handen weer ineengeslagen en waren het snel met elkaar eens om met een compleet verbouwde versie te komen…zeg maar ééntje met gas erop! Dat is meer dan gelukt. ‘Waarheen’ past perfect in mijn repertoire en die mening deelt mijn achterban ook. Tijdens een aantal optredens heb ik het publiek al kennis laten maken met deze nieuwe single. Je merkt dan meteen dat het in de smaak valt en de keuze om deze uitvoering van het liedje ‘Waarheen’ op te nemen de juiste was. Uiteindelijk word je toch geboekt om het publiek uit hun dak te laten gaan.’

De single ‘Waarheen’ is vanaf 25 oktober 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Niels Horstman. Deze zijn te bewonderen op YouTube en de socials van Mike van Dijk.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%