Blog

DE VIER VILTJES ft. DJ MANY MORE – Één Familie

today28 oktober 2023 2

Achtergrond
share close

Onder het motto: Samen staan we sterk hebben de Vier Viltjes de handen ineengeslagen met Dj Many More. Ze zijn in een sneltrein vaart met dit van origine Franstalige nummer aan de slag gegaan met producer Marco Leeuwis en zie hier het resultaat…….zitten blijven is nu geen optie meer!!! De Vier Viltjes timmeren al enkele jaren flink aan de weg met hun feestelijke liedjes zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen;, ‘Gekke Mensen’ en ‘Geef Nooit Op’. Ze waren al meerdere keren te zien in ‘Drie Uurkes Vurraf’ van Omroep Brabant en traden ook op in de landelijke media. Met ‘Één Famile’ zullen De Vier Viltjes weer volop in de schijnwerpers staan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%