Blog

HANS SNOEK – ELKE NACHT BEN IK EENZAAM

today3 november 2023 3

Achtergrond
share close

‘De gezelligste anger van Nederland” Hans Snoek laat na het succes van ‘ik Ben Met jou niet Getrouwd’ weer van zich horen met een heerlijke nieuwe single ‘Elke Nacht Ben Ik Eenzaam’. Hiervoor dook Hans opnieuw de studio in met producer Kees Tel om een eigentijdse Nederlandstalige versie te maken van de nederpopklassieker ‘Every Time I Am Lonely’ van Long Tall Ernie & The Shakers.

Deze single zal binnenkort ongetwijfeld volop uit de radio zenders schallen en te horen zijn in de vele feest café’s van Nederland en Vlaanderen. De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals en wordt ondersteund door een passende videoclip.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%