Blog

Wim & Jovano slaan de handen ineen voor duetsingle ‘Was heel de wereld maar zo mooi’

today3 november 2023 26

Achtergrond
share close

De volgers op de social mediakanalen van zowel Jovano Dingenouts als Wim Florack weten dat ze familie van elkaar zijn. Vanaf woensdag 1 november 2023 zijn beide families overigens te bewonderen in de RTL5 realityserie ‘Bij ons op het kamp. Omdat de heren dan regelmatig in beeld zijn leek het beiden leuk om samen een single op te nemen. Daarvoor bezochten ze samen The Boom! Music Studio van producer Frank Verkooyen. Ze gaven aan dat ze op zoek waren naar een dansbare meezinger met alles erop én eraan. Met name de vette sound waarmee Verkooyen een goede naam heeft opgebouwd, hebben de mannen doen besluiten om te kiezen voor de opnamestudio uit De Meern. Frank heeft het arrangement gemaakt en de tekst is geschreven door C. Verkooijen.

Jovano: ’Ik ben inmiddels al een paar jaar actief als zanger en mag niet klagen over de optredens. Vooral in de weekenden is het vaak erg druk, maar daar geniet ik met volle teugen van. De bekende ‘kneepjes van het vak’ heb ik geleerd van mijn oom Wim Florack. Nadat ik was benaderd om mee te doen aan het programma ‘Bij ons op het kamp’ gaf ik aan dit samen met Wim te willen doen. Hij is ook nog eens mijn buurman en kameraad. Tijdens de opnames bleek dat de redactie een clipje wilde maken, maar zonder single zag Wim dat niet zitten.’

Wim: ’Ik had al vaker tegen Jovano gezegd om samen eens een duet op te nemen. Dit was natuurlijk hét moment om door te pakken. Ik belde met Carlo Verkooijen en vertelde dat wij op zoek waren naar een lied dat aan moest sluiten bij het programma. Hij is voor ons gaan schrijven en waren allebei ontzettend blij met de tekst. Nadat Frank de orkestband had gemaakt en wij het geheel hadden ingezongen kreeg iedereen een glimlach op z’n gezicht. De desbetreffende videoclip is ook opgenomen in de studio. Al met al een bijzonder mooi projectje die hopelijk onze muziekcarrières laat groeien.’

De single ‘Was heel de wereld maar zo mooi’ wordt in eigen beheer uitgebracht en is vanaf 1 november 2023 te streamen bij de bekende platforms. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Wim en Jovano.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%