Blog

The Voice-rapper Corleone maakt comeback als zanger met nieuwe single

today10 november 2023 3

Achtergrond
share close

Ruim drie jaar nadat hij een bekende Nederlander werd met zijn optreden bij The Voice of Holland, is Corleone terug met nieuwe muziek. Met zijn single ‘Zonder’ bevestigt Cor Verdoes, zoals de op het eerste oog stoere zanger heet, zijn positie als schrijver van gevoelige Nederlandstalige nummers. “Als je de tekst blanco leest zonder context, zonder muziek, dan is het eigenlijk gewoon een gedicht”, vertelt Corleone. “Het klinkt als een kinderliedje voor volwassenen, maar eigenlijk is de tekst heel diep. Het is een heel open liedje voor een groot publiek, verpakt als een liefdesliedje.” Corleone werd in 2020 bekend bij het grote publiek door The Voice Of Holland, waar hij indruk maakte met zijn unieke mix van hiphop en pop. Als eerste rapper ooit ging hij door naar de knock out’s van het programma. Zijn tv-optreden ging viraal.

Naast het maken van muziek houdt Corleone zich bezig met acteren en werkt hij als coach in het onderwijs en verzorgt hij gastlessen en workshops op scholen. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van muziek, niet alleen hiphop, want Corleone heeft ook hard gewerkt aan zijn zang. Samen met diverse muzikanten is hij de studio ingedoken en heeft hij gewerkt aan nieuwe muziek, waarvan ‘Zonder’ het eerste wapenfeit is. ‘Zonder’ is vanaf vrijdag 3 november 2023 beschikbaar op alle grote streamingplatformen. Het nummer wordt uitgebracht op het label PVT Records, dat bekend staat om zijn toewijding aan het ondersteunen van opkomende talenten en gevestigde namen in de muziekindustrie.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%