Blog

Nieuwe Single Jack Panadura “Bright Colors”

today12 november 2023 4

Achtergrond
share close

Jack Panadura,, een veelzijdig individu met een passie voor muziek, heeft naast zijn gezin en zijn werk in de IT wereld tijd gevonden om een aanstekelijke nieuwe single uit te brengen getiteld “Bright Colors”.
Dit nummer is een uiting van Jack’s liefde voor muziek en zijn onvermoeibare toewijding aan zijn creatieve passies. Zoals hij al aangaf is Jack naast zijn muzikale ambities ook trots op zijn gezin. Zo wordt hij voor de volle 100% gesteund door zijn dierbaren. Zijn anderhalf jarige dochter danst vrolijk mee op zijn nummers, en dit heeft hem geïnspireerd om zijn muzikale reis voort te zetten.

De balans tussen zijn IT-carrière en zijn muzikale expressie vormt een inspiratiebron voor hem en laat zien dat het mogelijk is om meerdere passies te omarmen. Jack heeft zich de afgelopen maanden opgesloten in zijn studio om zijn producer vaardigheden flink te upgraden. Jack heeft zijn nieuwe single “Bright Colors” volledig zelf gearrangeerd, ingezongen en geproduceerd in zijn gloednieuwe studio ‘Panadura Music’. De terugkeer van Jack Panadura naar de muziekscene belooft een opwindende reis te worden. Met een frisse benadering en onverminderd enthousiasme is hij vastbesloten om zijn stempel te drukken op de hedendaagse muziekwereld, terwijl hij blijft genieten van de dierbare momenten met zijn gezin.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%